Butik / Posters voksne

Posters voksne

Digitale posters

BEMÆRK at dette ikke er en fysisk plakat, du får tilsendt, men en JPEG fil i høj opløsning, du selv skal printe. Filen er lavet, så den kan printes til kant, hvis printeren har den mulighed, ellers kan langt de fleste standard rammer godt dække de yderste 5-7 mm kant, der bliver.

Jeg anbefaler at den bliver printet på enten fotopapir, eller kraftigt papir (fx 250g/m2) beregnet til farveprint og at printeren sættes til at printe i høj kvalitet.

Ved bestilling bedes oplyst en e-mail adresse, hvor filen kan fremsendes til. Vær opmærksom på at nogle mailudbydere, fx hotmail kan have problemer med at modtage filer. Hvis du ved at der er nogle størrelsesrestriktioner hos din mail udbyder, så kontakt mig venligst, så får du et link du kan downloade på.
 
Digitale filer sendes normalt indenfor 1-2 hverdage. Modtager du ikke filen inden for dette tidsrum, så tjek venligst dit spamfilter inden du kontakter mig.
 
Bemærk venligst at der ikke er returret på digitale filer!

Der kan betales ved kontooverførsel, kreditkort, PayPal eller via Mobile Pay. Bruger du Mobile Pay, vælger du bankoverførsel og derefter overfører du til 20123342. HUSK AT SKRIVE DET NAVN DU HAR BESTILT MED SOM KOMMENTAR, da jeg ellers kan have svært ved at matche de bestilling og betaling.
 

Printede posters

Printede posters er printet på papir i høj kvalitet (250g/m2) og beregnet til farveprint. Den angivne pris er inklusiv porto i plakatrør som B-brev og de sendes normalt 1-3 hverdage efter betaling er gået igennem. I enkelte tilfælde kan der dog gå op til 5 hverdage inden afsendelse. 
 
Jeg sørger naturligvis for at plakaterne er pakket forsvarligt, men skulle plakaten være beskadiget ved ankomsten, så kontakt mig venligst, så finder vi en løsning.
 
På printede posters er der 14 dages returret, hvor du betaler returporto. Ønsker du at udnytte returretten, bedes du kontakte mig på info.small-needles@gmail.com
Small Needles